FAQ

 • Hvor meget koster det?
  Open or Close
  En session varer 75 minutter og koster 800 kr., uanset om det er samtale eller kropsterapi. Du kan betale kontant (lige penge) eller med MobilePay. Betaling foregår umiddelbart efter sessionen. Første session til nedsat pris: 450 kr.
 • Hvor længe varer terapien?
  Open or Close
  Mine klienter fordeler sig i tre grupper. Nogle foretrækker et kort intensivt forløb med hyppige sessioner, andre foretrækker færre sessioner over et længere tidsrum, og atter andre at have ganske få men ret intense sessioner - hver person sit behov, det bestemmer du selv.

 • Hvad nu hvis terapien ikke virker?
  Open or Close
  Terapien bygger på dine reaktioner i løbet af sessionen og dine reaktioner og refleksioner mellem sessionerne. Hvis det ikke virker for dig, håber jeg, du vil fortælle mig om det hurtigst muligt, men ellers vil det højst sandsynligt komme frem alligevel, for hvis terapien ikke virker, vil dialogen hurtigt gå i stå – og det vil i sig selv påkalde sig min opmærksomhed.

  Det er selvsagt muligt, at min måde at arbejde på ikke passer til dig, eller at jeg ikke har tilstrækkelig kompetence angående din særlige situation, i så fald vil jeg henvise til andre terapeuter.

 • Fører du journal?
  Open or Close
  Jeg fører ikke journal, men du skal være indforstået med, at jeg tager noter efter hver session som hjælp til at huske, hvad der er foregået. Mine noter er et uundværligt redskab til at sikre en kontinuerlig kvalitet i terapien. Når dit forløb er stoppet, kan du bede mig slette noterne straks, men ellers sker det pr. automatik. Mine sikkerhedsforanstaltninger er godkendt af Datatilsynet.

 • Viser du dine noter til nogen?
  Open or Close
  Jeg viser aldrig mine noter til nogen, ikke engang til min supervisor.

  Jeg har personligt designet et notatsystem, hvor personlige oplysninger gives en kode, skrives i anonymiserende stil og opbevares adskilt fra navn og adresse. Systemet er så effektivt, at jeg ikke selv kan finde de rette noter uden brug af en kodenøgle.

  Jeg følger desuden European Association for Gestalt Therapy (EAGT) etiske regler, disse regler lægger særlig vægt på tavshedspligt og beskyttelse af klientens interesser. Tavshedspligten er vedvarende.

 • Skal jeg snakke en masse om min barndom?
  Open or Close
  Der er ikke nogen automatik omkring, at du skal snakke en masse om din barndom! Nogle gange er det relevant at kigge på handlemønstre i lyset af, hvad man lærte som barn. Andre gange kan der være stærke tilbageholdte følelser, som det er nødvendigt at bearbejde. Jeg spørger som regel lidt ind for bedre at kunne forstå din baggrund. Tommelfingerreglen er, at man kigger på barndommen i det omfang at den blokerer for det, man gerne vil her i nutiden og i fremtiden.

 • Jeg vil gerne starte i terapi
  Open or Close
  Ring til mig på tlf. 2828-6200, jeg har telefontid på hverdage kl. 18-19. Du er også velkommen til at indtale en besked, så ringer jeg til dig.

  Første gang vi mødes, er en uforpligtende "se mig an" session. Jeg vil gerne høre om din situation, lidt om din baggrund og om, hvad du ønsker at opnå med terapien. Jeg vil fortælle hvilke tanker, jeg umiddelbart gør mig, og om hvordan terapien foregår. På den baggrund kan du beslutte dig for, hvad du vil, enten på stedet eller derhjemme i ro og mag.

 • Hvad nu hvis jeg er utilfreds?
  Open or Close
  Så håber jeg, du vil sige det. Jeg er altid interesseret i din mening, og jeg bliver ikke sur over kritik! Mennesker er forskellige. Man har forskellig følsomhed overfor livet, forskellige livsværdier, forskellige baggrunde og forskellige livsforløb.

  Der vil under alle omstændigheder være regelmæssige evalueringer, hvor du tager stilling til om terapien udvikler sig tilfredsstillende, og om de indledende mål med terapien fortsat er gældende.

  Hvis du grundlæggende er utilfreds med min måde at arbejde på, er der naturligvis ingen grund til at forsætte terapien – det er altid dit frie valg, at finde en anden terapeut.

 • Jeg vil gerne afslutte terapien, hvad skal jeg gøre?
  Open or Close
  Du siger blot, at du gerne vil slutte terapien. Hvis det har været et længere forløb, er det bedst at varsle et stop før sidste session, sådan at jeg kan nå at forberede en ordentligt afslutning, men ellers kan du frit stoppe (eller holde pause), når du ønsker det.

  Det er i øvrigt en vigtig del af enhver terapi også at tale om afslutningen. Det kan gøres når som helst, men vil være et naturligt emne i forbindelse med evalueringerne, særligt hvis dine mål er opnået og du ikke formulerer nye.

  I de fleste tilfælde finder terapien sin naturlige afslutning enten som konsekvens af at have været et tilbagevendende emne, eller som en klar indsigt i løbet af en session.

 • Hvor er du uddannet som gestaltterapeut?
  Open or Close
  Jeg blev uddannet som gestaltterapeut på Gestaltterapeutisk Institut (GI) i årene 1996-2000. Uddannelsen fokuserede på gestaltterapi, men jeg blev også undervist i drømmearbejde, Body Awareness Communication, bioenergetiske øvelser, psykodrama og tegneterapi.

  Gestaltterapeutisk Institut var akkrediteret som gestaltuddannelsesinstitut på europæiske niveau af The European Association for Gestalt Therapy (EAGT) og The European Association for Psychotherapy (EAP). Gestaltterapeutisk Institut blev i 2008 solgt til GIS-International.

 • Hvor er du uddannet i kropsterapi?
  Open or Close
  Jeg blev uddannet som Touching Dialogue Therapist i årene 2000-02 af David Kirk-Campbell, grundlægger af Touching Dialogue og daværende institutleder på Gestaltterapeutisk Institut. Det var en mesterlæreuddannelse, der i høj grad fokuserede på praktiske færdigheder, på at skærpe mine sanser og bevidsthed, læsning og skrivning, samt en lang række "øve-klienter".

  Jeg blev uddannet som Touching Dialogue Teacher i årene 2004-10, også hos David Kirk-Campbell, hvor jeg fungerede som assisterende underviser og gradvist fik ansvaret for at tilrettelægge undervisningen. Jeg lærte at håndtere de konkrete undervisningssituationer, men også at se det større perspektiv, at kunne afvikle pensum over et længere forløb.

  Du kan læse mere om David og Touching Dialogue på www.touching-dialogue.dk.

STEFAN GREEN MEINEL

Underviser
Eksam. gestaltterapeut
Touching Dialogue Teacher

Terapeutiske kompetencer og CV.

Stacks Image 1677

KONTAKT MIG

Telefontid på hverdage kl. 18-19. Eller ring og læg en besked, jeg svarer samme eller næste dag.

KLINIK ADRESSE

 • Gestaltterapeutisk Klinik, Helgesensgade 12, th hjørnet, 2100 København Ø

EMAIL & TELEFON

 • Ring til 2828-6200
 • fortroligt@pm.me
 • Onlineformular: KONTAKT

Denne hjemmeside bruger cookies. De bliver brugt til at lave besøgsstatistik. Det motiverer og inspirerer mig til at vedligeholde siden. Din IP-adresse bliver automatisk anonymiseret. Jeg ejer selv mine statistikdata og deler dem ikke med andre.