PRAKTISK INFO


Praktisk info

Sted:

Gestaltterapeutisk Klinik
Helgesensgade 12, hjørnet
2100 København Ø

Pris:

800 kr. for 75 minutters samtale og/eller kropsterapi.
Første session 450 kr.

Betaling:

MobilePay eller kontant (lige penge)

Email og telefon:

fortroligt@pm.me
Onlineformular: KONTAKT
+45 28 28 62 00
(hverdage kl. 18-19 eller læg en besked)

Første session nedsat pris


Første gang vi mødes, er en uforpligtende "se mig an" session. Jeg vil gerne høre om din situation, lidt om din baggrund og om, hvad du ønsker at opnå med terapien. Jeg vil fortælle hvilke tanker, jeg umiddelbart gør mig, og om hvordan terapien foregår. På den baggrund kan du beslutte dig for, hvad du vil, enten på stedet eller derhjemme i ro og mag.

Du skal være indforstået med, at jeg skriver noter efter hver session. Mine noter er et uundværligt redskab til at sikre en kontinuerlig kvalitet i terapien. Når dit forløb er stoppet, kan du bede mig slette noterne straks, men ellers sker det pr. automatik. Mine sikkerhedsforanstaltninger er godkendt af Datatilsynet.

Terapiens hyppighed og varighed


Den terapeutiske proces er baseret på indre behov og parathed. Det vil være en del af terapien, at du øver dig i at mærke, hvilken hyppighed du har brug for. Statistisk set har halvdelen af mine klienter et forløb på under 10 sessioner, mens den anden halvdel har forløb af varierende længde 15 - 20 - 30 sessioner.

Min kalender er typisk fuld nogle uger frem, omend der kan være afbud eller ledige tider på skæve tidspunkter. De fleste vælger derfor at aftale 3-5 sessioner forud for at sikre sig passende tider og hyppighed. Hvis man ikke får brug for en aftalt session alligevel, kan den sagtens aflyses igen - dog vil jeg være glad for afbud i så god tid som muligt, således at andre har mulighed for at booke ind.

Evaluering

Din mening er værdsat og velkommen. Der vil af og til være korte evalueringer, hvor vi taler om hvordan terapien udvikler sig. Jeg har god erfaring med at evaluere. Det er gode pejlemærker, som er med til at sikre relevant og virkningsfuld terapi.

Afbud og ændring af aftale


Du kan meddele afbud og ændring af aftale via mail, telefon eller sms.
Ved kortere varsel end 3 dage betales den fulde pris. Ved akut sygdom eller ulykker betales ingenting.
Jeg overholder selv samme regler og varsler ved afbud eller ændring af aftale.

Etik og tavshedspligt


Jeg er medlem af The European Association for Gestalt Therapy (EAGT) og følger deres etiske regler. Disse regler lægger særlig vægt på tavshedspligt og beskyttelse af klientens interesser, samt at man agerer professionelt ikke kun i den terapeutiske situation, men i alle aspekter af ens faglige virke.

STEFAN GREEN MEINEL

Forfatter
Underviser
Eksam. gestaltterapeut
Touching Dialogue Teacher

Terapeutiske kompetencer og CV.

Stacks Image 1841

Denne hjemmeside bruger cookies. De bliver brugt til at lave besøgsstatistik. Det motiverer og inspirerer mig til at vedligeholde siden. Din IP-adresse bliver automatisk anonymiseret. Jeg ejer selv mine statistikdata og deler dem ikke med andre.