PRAKTISK INFO


Praktisk info

Sted:

Gestaltterapeutisk Klinik
Helgesensgade 12, hjørnet
2100 København Ø

Pris:

750 kr. for 75 minutters samtale og/eller kropsterapi.
Første session 400 kr.

Betaling:

MobilePay eller kontant (lige penge)

Email og telefon:

fortroligt@pm.me
Onlineformular: KONTAKT
+45 28 28 62 00
(hverdage kl. 18-19 eller læg en besked)

Angående Coronavirus:

Alle 1:1 sessioner gennemføres som planlagt.

  • Jeg giver ikke hånd og holder fysisk afstand.
  • Vi sidder med passende afstand mellem stolene.
  • Jeg udfører ikke Touching Dialogue kropsterapi.
  • Jeg spritter dørhåndtag m.v. af mellem sessionerne.
  • Der er håndsprit og håndvask til rådighed.
Hvis myndighederne skærper forholdreglerne på en måde, der giver anledning til at aflyse, giver jeg besked individuelt og her på siden.

Myndighedernes anbefaling angående at gå ud er pt følgende:

Stacks Image 1872

Første session nedsat pris


Første gang vi mødes, er en uforpligtende "se mig an" session. Jeg vil gerne høre om din situation, lidt om din baggrund og om, hvad du ønsker at opnå med terapien. Jeg vil fortælle hvilke tanker, jeg umiddelbart gør mig, og om hvordan terapien foregår. På den baggrund kan du beslutte dig for, hvad du vil, enten på stedet eller derhjemme i ro og mag.

Du skal være indforstået med, at jeg skriver noter efter hver session. Mine noter er et uundværligt redskab til at sikre en kontinuerlig kvalitet i terapien. Når dit forløb er stoppet, kan du bede mig slette noterne straks, men ellers sker det pr. automatik. Mine sikkerhedsforanstaltninger er godkendt af Datatilsynet.

Terapiens hyppighed og varighed


Den terapeutiske proces er baseret på indre behov og parathed. Det vil være en del af terapien, at du øver dig i at mærke, hvilken hyppighed du har brug for. Sessionerne aftales som regel en til to gange frem. Du har derfor løbende mulighed for at justere og tilrettelægge dit forløb. Statistisk set har halvdelen af mine klienter et forløb på under 10 sessioner, mens den anden halvdel har forløb af varierende længde 15 - 20 - 30 sessioner.

Evaluering

Din mening er værdsat og velkommen. Der vil af og til være korte evalueringer, hvor vi taler om hvordan terapien udvikler sig. Jeg har god erfaring med at evaluere. Det er gode pejlemærker, som er med til at sikre relevant og virkningsfuld terapi.

Afbud og ændring af aftale


Du kan meddele afbud og ændring af aftale via mail, telefon eller sms.
Ved kortere varsel end 3 dage betales den fulde pris. Ved akut sygdom eller ulykker betales ingenting.
Jeg overholder selv samme regler og varsler ved afbud eller ændring af aftale.

Etik og tavshedspligt


Jeg er medlem af The European Association for Gestalt Therapy (EAGT) og følger deres etiske regler. Disse regler lægger særlig vægt på tavshedspligt og beskyttelse af klientens interesser, samt at man agerer professionelt ikke kun i den terapeutiske situation, men i alle aspekter af ens faglige virke.

STEFAN GREEN MEINEL

Underviser
Eksam. gestaltterapeut
Touching Dialogue Teacher

Terapeutiske kompetencer og CV.

Stacks Image 1841

Denne hjemmeside bruger cookies. De bliver brugt til at lave anonym besøgsstatistik. Det motiverer og inspirerer mig til at vedligeholde siden. Dit besøg på siden bliver automatisk anonymiseret overfor eventuelle trejdeparts servere.